Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha realitzat aquest cap de setmana controls de drogoalcoholèmia en diferents punts del nucli urbà i s'ha adherit a la campanya de controls de velocitat organitzada per la DGT, que s'han dut a terme del 14 al 20 de març.

Els controls de drogoalcoholèmia s'han fet durant la tarda nit del dissabte i la matinada del diumenge, i s'han saldat amb 8 conductors denunciats, set amb denúncies administratives i un d'ells amb una denúncia penal.

Dos dels conductors han estat denunciats per donar un resultat positiu en el test de consum de substàncies estupefaents y altres cinc per alcoholèmies positives (taxes entre 0.25 i 0.60 Mg/l) que poden implicar sancions de 1.000 euros i la retirada de 6 punts del permís de conduir.

Al conductor denunciat per alcoholèmia penal, per donar un resultat superior a la taxa penal (establerta en 0.60 Mg/l), se li han instruït diligències judicials penals en contra seva i ha estat citat perquè acudeixi a un judici ràpid.

En aquests controls també s'han interposat cinc denúncies per altres infraccions de trànsit i s'han immobilitzat sis vehicles.

A més, durant la setmana passada la Policia Local d'Eivissa ha realitzat diversos controls de velocitat, en adherir-se a la campanya de controls de velocitat organitzada per la DGT que havia de realitzar-se entre el 14 i el 20 de març.

En total s'han verificat 2.115 vehicles i s'ha sancionat a 143 conductors.

Wpp