abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita escolars sa Bodega43 alumnes dels cursos de 3er d’educació Primària del col3legi de sa Bodega han visitat l’Ajuntament d’Eivissa i el Museu d’Art Contemporani i han estat rebuts per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d’Educació, Carmen Boned.

Durant la visita, els infants han participat en una xerrada en la que han preguntat diferents qüestions relacionades en la ciutat. També han visitat l’Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera, la sala Capitular i el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa i Formentera.

Aquesta és una activitat que s’ofereix a les diferents escoles del municipi per tal que coneguin de primera mà l’activitat municipal i el funcionament de l'administració local.

Eivissa és ciutat amiga de la infància per Unicef, i en aquest sentit, cal destacar la importància d’apropar les institucions als infants des de ben petits per tal de contribuir a una construcció d’una ciutadania responsable i afavorir la participació i implicació dels infants, especialment en els temes que mes els afecta.

Wpp