Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

BarnasantsEl festival Barnasants torna enguany a Can Ventosa amb un recital de poesia i música de Glòria Julià i Víctor Leiva, i amb la presentació del nou disc de la cantautora catalana Marina Rossell.

Les actuacions arriben a la ciutat d'Eivissa en el marc de Barnasants Illes Balears, el projecte de cultura en xarxa de la cançó d'autor nascut a Barcelona, que arriba a la seva quarta edició a les illes.

La primera cita serà el 18 de març, a les 20.00 hores, a la Sala Petita de Can Ventosa, amb el recital de poesia i música que oferiran la poetessa, rapsode i cantant mallorquina, Glòria Julià, acompanyada del guitarrista Víctor Leiva.

BarnasantsSota el títol de 'Versar la pell', l'actuació farà un recorregut per poemes eròtics de la literatura catalana, transitant en el temps, des d'Ausiàs March a Maria-Mercè Marçal, passant per Blai Bonet, Estellés o Mireia Calafell.

El recital de poesia estarà acompanyat per música de guitarra clàssica amb bases minimalistes pregrabadas que entremesclen diversos estils.

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la pàgina eivissa.es.

La segona proposta del Barnasants serà el concert que oferirà la cantautora catalana Marina Rossell per a presentar el seu últim àlbum i espectacle homònim, '300 crits'.

Rossell pujarà a l'escenari de l'auditori de Can Ventosa el 10 d'abril, a les 19.00 hores. Les entrades es poden adquirir a través de https://barnasantstickets.cat/ amb un preu de 19 euros anticipades i 22 euros en taquilla.

Wpp