abril 25, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa obre expedient sancionador a l’escorxador d’Eivissa després que s’ha produït un nou abocament de restes animals a la xarxa de clavegueram municipal.

L’Ajuntament d’Eivissa obre un expedient sancionador a l’escorxador d’Eivissa, després de que en poc temps, s’hagin abocat residuus procedents d’aquesta instal·lació a la xarxa de clavegueram municipal, incomplint ordenances municipals i normatives d’àmbit balear.

Després de tenir coneixement de l’abocament de restes provinents de l’escorxador a la xarxa de sanejament pública aquest matí, l’Ajuntament d’Eivissa ha traslladat aquesta qüestió a Aqualia que, una vegada visitat el punt de l’abocament, ha pogut comprovar que no s’havia produït cap incidència a la xarxa.

Per aquest motiu, i vist que ha estat la segona ocasió que aquests fets s’han produït, l’Ajuntament d’Eivissa obre un expedient per tal d’investigar els motius dels dos abocaments.
S’ha de recordar que l‘escorxador és una instal·lació mancomunada entre tots els ajuntaments de l’illa i està pendent de diferents inversions per part del Consell Insular, sol·licitades per la Mancomunitat Escorxador Insular d’Eivissa.

Wpp