abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pla inversions consellL'Ajuntament d'Eivissa ha executat un total de 13 obres de condicionament i millora de diferents infraestructures municipals a través del Pla Estratègic d'Inversions Municipals d'Eivissa (Pla 5) del Consell d’Eivissa durant 2021.

Entre les obres més importants en destaquen el projecte d'obres i remodelació de l'esplai de Can Ventosa, amb una inversió de 413.153,50 €, que s'inaugura el pròxim dilluns 14 de març i la renovació del paviment dels parcs infantils amb una inversió de 180.987,41 euros.

Pel que fa a aquestes obres, a l'Esplai de Can Ventosa, s'ha realitzat un estudi per a detectar les necessitats que tenien les persones majors a aquest espai, dissenyant-se un espai polivalent per a fer exposicions, gimnàstica, sala de lectura, entre altres activitats així com la incorporació de nous serveis com podologia, fisioteràpia i perruqueria altres.
S'ha concebut un espai polivalent, diàfan amb mobiliari adaptat a les necessitats. També s'han renovat totes les instal·lacions de serveis com aire condicionat i calefacció i acabats de fusteria i paviment per donar una imatge contemporània i confortable. A més el nou esplai disposa de nou mobiliari com els tèxtils, butaques, cadires, buscant un confort per a les persones majors.

La segona inversió important ha consistit en la renovació i substitució del paviment de 14 parcs infantils i àrees d'esport a l'aire lliure situats a diferents barris del municipi.
La substitució del paviment s'ha realitzat als parcs infantils del Parc de la Pau, Poeta Villangómez, la plaça Maria Veira, el parc de la piscina de Can Misses, el parc infantil de davant del col·legi de sa Consolació. També s'ha actuat a les zones infantils dels parcs de Joan Carles I, ses Figueres a Talamanca i parc infantil del passeig Abel Matutes Juan.
Dins d'aquest projecte també s'han substituït els paviments de diverses zones esportives com l'àrea d'esport a l'aire lliure del barri de Cas Serres, el passeig Abel Matutes i de les dues àrees esportives d'avinguda 8 d'Agost.

D'altra banda, també s'han executat altres projectes com la renovació de les pistes 2,3 i 4 de pàdel del complex Esportiu d'Es Viver amb una inversió 84.458,00 €, el condicionament dels camins al barri de Cas Mut amb una inversió de 17.851,13 €, les millores realitzades a l'associació de veïns de Cas Serres amb 41.486,18 €, el condicionament de les voreres carrer Sant Vicent de la Cala amb 37.449,50 €, el reforç estructural i execució del mur d'escalada del Pavelló d'Es Viver amb una inversió de 37.510,00 €, l'adequació del solar municipal del passeig de Joan Carles I amb un pressupost de 14.960,56 €, la substitució de la coberta de fibrociment de l'escola municipal de vela del Club Nàutic d'Eivissa amb una inversió de 15.824,38 €, la substitució i impermeabilització de la coberta d'una aula de l'escola d'adults de Sa Bodega Cepa Pitiüses amb 10.911,24 €, el reforç estructural de l'escola d'adults de Sa Bodega Cepa Pitiüses 12.176,58 €, el projecte bàsic i executiu de la reforma dels vestuaris de la pista d'atletisme de Can Misses amb una inversió de 90.000,00 € i l'ampliació de les voreres del carrer de Campanitx al barri de Can Misses amb 43.076,00 €.

Tots els projectes estan executats i valorats amb una inversió total de 999.844,48 €, dels quals el 50% ha estat aportat pel Pla 5 i l'altra 50% amb pressupost municipal.

Wpp