abril 25, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut la matinada del dijous un home de 45 anys per la seva presumpta implicació en un delicte de robatori amb violència a una gasolinera del municipi d'Eivissa.

Els fets han ocorregut a les 3.40 hores quan l'ara detingut ha entrat en el mòdul de la caixa registradora de l'estació de servei i ha aconseguit obrir-la per a apropiar-se de diners.

L'empleada de la gasolinera ha intentat evitar el robatori i en resposta el detingut li ha propinat una forta empenta. No obstant això, la treballadora ha continuat forcejant amb l'autor dels fets, la qual cosa ha evitat que agafés més diners.

Finalment, abans de fugir del lloc, l'arrestat s'ha apropiat d'una ampolla de vi i una altra de whisky, i ha emprès la fugida a peu.

Un taxista que es trobava a la gasolinera ha estat testimoni dels fets i ha estat qui ha alertat a la Policia Local. També ha donat la descripció del presumpte autor del robatori i indicacions del lloc per on havia fugit.

Després de rebre l'avís, diverses unitats de la Policia Local s'han desplaçat ràpidament fins al lloc i han localitzat a l’individu, procedint al seu arrest.

El presumpte autor dels fets ha estat traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia, on roman custodiat fins a la seva posada a la disposició de l'Autoritat Judicial.

Wpp