Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Woman RocksL'Ajuntament d'Eivissa celebrarà el 9 d'abril, al Casal d'Igualtat la tercera edició de l'esdeveniment Woman Rocks, una comunitat de dones emprenedores que té l'objectiu d'inspirar a altres per a créixer a nivell personal i professional.

A la presentació hi han assistit la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, l’organitzadora de l’esdeveniment, Nadia Nemer i la secretaria general de PIMMEF, Maria Ángels marí. També hi ha assistit la regidora d’Igualtat, Montse García, i la regidora de Comerç, Dessiré Ruiz.

La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha explicat que ‘el paper de la dona en el món empresarial és creixent tot i que la pandèmia al nostre país ha fet que als darrers tres anys l’empreniment femení ha baixar. Abans de la pandèmia, les inicietives liderades per dones suponien un 48%, arribant quasi a la paritat. La Covid-19 ha impactat més en la taxa d’empreniment femení, ja que les dones han abandonat més projectes que estaven en marxa o han empres menys. Amb aquesta trobada de dones, volem empoderar, formar a emprendores, que escoltin exemples d’èxit i reforçar les seves habilitats i competencies digitals per aconseguir tot el que es proposin’.

Per la seva banda, Nadia Nemer, organitzadora d Woman Rocks, ha explicat que ‘l'esdeveniment comptarà amb ponències de 5 reconegudes professionals de diferents sectors que han aconseguit viure dels seus negocis i explicaran com ho han fet perquè les assistents puguin aprendre i també puguin fer-ho’.

Per la seva banda, la secretària general de PIMEEF, Maria Ángels Marí, ha dit que ‘aquest esdeveniment és molt necessari a Eivissa ja que per part de la societat hi ha moltes ganes de tornar a actes formatius i d’apoderament. La societat eivissenca i especialment el sector femení és una societat molt emprenedora i aquest esdeveniment ens ajudarà a vorer exemples que animaran i motivaran a moltes altres emprenedores’.

Programa Woman Rocks
Les ponències abordaran diferents temàtiques com la ‘Productivitat feliç’, a càrrec de Charo Vargas, més coneguda com Charuca, i actua; com aconseguir una ‘Comunicació Memorable’, amb Mónica Galán, que ensenyarà a comunicar, a més ‘Emprendre en moda i sobreviure en pandèmia’, amb Marina Conde.

També estaran Lorena García, de ‘Comunicazen’, per a explicar ‘Com fer que 2022 sigui el teu any de la sort en Instagram i Pepa Cobos amb la seva conferència ‘Soc multipotencial: Història d'un descobriment que va canviar la meva vida’.

L'esdeveniment, que s'estendrà de 10.00 a 18.00 hores, també comptarà amb una taula rodona amb emprenedores de l'illa com la fotògrafa Saskia Bauer, Catiana Fuster i Luisa Dent on explicaran el món de l’emprenedoria a Eivissa, quines són les tendències i com estan treballant en els seus propis projectes’.

Les inscripcions tenen un cost de 20 euros i ja es poden realitzar a https://eventos.womanrocks.es/eivissa/.

Wpp