Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

40 aniversari PMEA l'acte es reconeixerà la feina de totes les persones que n'han format part des de la seva trajectòria.

El Poliesportiu des Pratet acollirà el pròxim dilluns dia 21 de febrer, a partir de les 19 hores, l’acte inaugural del 40è aniversari del Patronat d’Esports.
L’acte estarà presidit per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la primera tinent d’alcalde i presidenta del Patronat d’Esports, Elena López i altres autoritats de les institucions de l’illa d’Eivissa.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa es vol reconèixer la feina de totes les persones que han conformat i han participat en el recorregut vital del Patronat d’Esports, des de la seva creació l’any 1981 fins a l’actualitat.

Per a la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Elena López, ‘aquesta gala de reconeixement està especialment dirigida a totes les persones que han fet que el patronat d’esports sigui un referent a la nostra illa. Estam vivint un dels millors moments esportius a la ciutat i aquest aniversari ve a confirmar que al lalrg de 40 anys s’ha fet una feina incansable per ser en aquests moments, una ciutat esportiva’.

Durant l’acte es lliurarà un reconeixement als treballadors i treballadores que cada dia fan una feina incansable perquè la ciutadania d’Eivissa tengui al seu abast les millors instal·lacions i serveis esportius. Així mateix també hi assistirà el personal del Patronat d’Esports ja jubilat.

La gala d’aniversari continuarà amb els reconeixement a la feina realitzada pels nou presidents i presidentes que han estat al capdavant del Patronat des de la seva fundació. Finalitzarà amb el reconeixement als representants de tots els clubs i entitats esportives de la ciutat que han col·laborat per a què el nom de la ciutat d’Eivissa sigui també un referent arreu del món a nivell esportiu.

L’acte està obert al públic general fins a completar aforament. Les portes del poliesportiu des Pratet s’obriran a les 18.15 hores i l’acte s’iniciarà a les 19 hores.

Wpp