abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Programa de CarnavalL'Ajuntament d'Eivissa celebra el Carnaval amb un programa que inclou activitats infantils, concerts, la tradicional Rua de Carnaval, el concurs de mariol·los del Dijous Llarder i l’enterrament de la sardina, que és el tancament de la programació festiva.

Per al regidor de Festes, Ricard Clivillé, ‘enguany recuperam el programa de Carnaval amb activitats a l’aire lliure després que l'any passat es realitzés un programa en línia davant l'evolució de la pandèmia sanitària. Aquestes activitats estan adreçades especialment als més petits que viuen amb il·lusió aquesta festa així com mantenir les tradicions com el concurs de mariol·los’.

Els actes començaran el 24 de febrer, coincidint amb el Dijous Llarder, amb el concurs de mariol·los, l'actuació del grup Passion Dance i tallers infantils. Aquestes activitats es realitzaran des de les 17 fins a les 20 hores a l’envelat de la plaça Antoni Albert i Nieto.

La programació continuarà el divendres 25 de febrer amb el Concert de Carnaval a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa i sota la direcció de Miquel Àngel Aguiló a l'auditori de Can Ventosa a les 20 hores. El dissabte 26 de febrer, Cachirulo animarà el matí a la plaça Antoni Albert i Nieto, on també estan previstos tallers per als més petits de la casa.

El diumenge 27 de febrer serà el moment de la rua de Carnaval, que recorrerà els principals carrers de la ciutat a partir de les 11.30 hores. La comitiva carnavalesca partirà des de l’Avinguda de Bartomeu Rosselló, avinguda de d’Isidor macabich, carrer país Valencià, avinguda d’espanya i arribada al passeig de vara de Rey.

El Mag Andreu actuarà el dimarts 1 de març, coincidint amb el Dia de Balears, a la plaça d'Antoni Albert i Nieto a les 12 hores.

El programa de Carnestoltes conclourà el dimecres 2 de març, amb el tradicional enterrament de la sardina que tindrà lloc a les 19 hores amb una cercavila des del local social de l’associació de veïns d’Es Clot per a arribar al Parc de la Pau, on també hi haurà l'actuació musical de Ricardito i les ballarines d’Es Clot.

L’Ajuntament d’Eivissa també té obert el termini, fins al 20 de febrer, de la convocatòria de premis de la Rua de Carnaval. La inscripció es fa a través de la seu electrònica municipal, en el cas d'entitats jurídiques, associacions i escoles, mentre que els particulars podran inscriure's tant de forma telemàtica, de forma presencial en el registre d'entrada, amb cita prèvia. En aquesta convocatòria s’atorgaran un màxim de 17 premis en diferents modalitats.

Enllaç a:
· Informació per a la inscripció a la Rua de Carnaval

Wpp