abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita representants fons europeusL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del Director de la Representació de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears, Manuel Szapiro, la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, Rosario Sánchez, i el Director General de Relacions Exteriors del GOIB, Antoni Vicens, han visitat aquesta tarda la casa pagesa de Can Casals rehabilitada amb Fons Feder.

A la visita també hi han assistit la primera tinent d’alcalde i regidora de Projectes Europeus, Elena López, el regidor de Patrimoni, Pep Tur i Yolanda Vega, del Centre Balears Europa.

Els representants europeus han pogut observar les tasques de restauració que s’han duit a terme a Can Casals, el seu actual ús, relacionat amb el medi ambient i la conservació dels elements patrimonials i naturals de la ciutat, i la seva situació, ubicada al centre de la ciutat, al barri de Cas Serres.

La casa pagesa de Can Casals, datada al segle XVIII i de titularitat municipal, és un interessant exemple d'arquitectura rural, dels pocs que es conserven al municipi i està inclosa al Catàleg Municipal de Patrimoni.

L'obra de reforma i rehabilitació ha estat cofinançada per la Unió Europea a través dels Fons FEDER i ha comptat amb un pressupost d'execució de 273.579 '67 euros.

L’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat altres projectes, cofinançats amb fons europeus, entre els quals en destaquen les rutes escolars, els horts urbans de Can Tomeu, diferents parcs infantils, millores de modernització de la seu electrònica i tramits en línia, la rehabilitació de l’antiga casa consistorial i actualment està en marxa la creació del FABLAB, l’escola de tecnología.

Wpp