Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Centre C19El Centre de Creació Jove C-19 ja té llista la seva programació per a començar l'any amb una àmplia oferta d'activitats educatives, d'oci i esport per al primer trimestre de 2022.

L'oferta de tallers per a joves és molt variada i inclou dibuix manga, programació 3D, producció visual, manualitats, oficis i màgia, entre altres. També hi haurà teatre per als més petits i activitats per a adults com a Txi-kung, Pilates o dansa.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 27 de desembre mitjançant e-mail, telèfon de contacte (971 397600 ext. 24150) o de manera presencial, de 9.00 a 13.00 hs i de 16.00 a 20.30 hs en les oficines del carrer Castella.

Activitats per a joves de 13 a 17 anys

La joventut del municipi podrà comptar amb ajuda per als estudis mitjançant la iniciativa 'Jo no pas, jo repàs!', cada tarda durant tota la setmana.

A més, hi haurà activitats gratuïtes com els reptes, 'challenges' i tornejos esportius, que tindran lloc cada dilluns; tallers de dibuix manga, els dimarts; programació 3D i creació de personatges, els dimecres; producció musical i creació de videoclips, els dijous; i tallers de carnestoltes, els divendres.

També podran aprendre amb el curs de Robòtica Educativa, que en aquest cas tindrà un cost de 70 euros pel trimestre i de 90 euros si és nivell avançat.

Els dissabtes arriba Vilanit, les activitats d'oci per a joves de 13 a 25 anys, obertes a propostes dels participants, i que també comptaran sortides del C-19 i iniciatives diferents per a cada mes.

Així, els dissabtes de gener estaran dedicats a jocs com la Cova dels Dracs, Nit Freakend, amb l'Associació Otaku d'Eivissa, i a jocs esportius de platja.

El mes de febrer serà per a l'esport amb pàdel en les pistes d'es Viver, pràcti-ques de defensa personal i tradició japonesa, i també Kick Boxing. A més, es preveu una visita a la Fira d'Educació del Recinte Firal i la participació en la desfilada de carnestoltes.

Durant mes de març, els dissabtes estaran dedicats a la naturalesa amb tallers de reciclatge, senderisme i orientació, una visita al Parc Natural de ses Salines i festivals de cultura urbana en la plaça d'Antoni Albert i Nieto.

Activitats per a nens i nenes de 8 a 12 anys

Per als nens i nenes de 8 a 12, el C-19 compta amb una programació que també serà de temàtica mensual i que treballarà aspectes diferents en cada dissabte.

D'aquesta manera, els dissabtes de gener es treballaran les manualitats, amb instruments musicals, atrapa somnis o figures de fang; al febrer serà el torn dels oficis, amb una vista al Parc de Bombers, un taller per a treballar sobre l'amor romàntic, i una sortida a un taller de ceràmica.

Els dissabtes de març es basaran en els animals, amb un taller de màscares, el coneixement d'animals exòtics, i visites al centre d'adopció de sa Coma i al Parc Natural de ses Salines.

També hi haurà tallers de teatre, de percussió i creativitat, de màgia, de dibuix amb ordinador i de fusta reciclada. En aquest cas, tindran un preu d'entre 40 i 55 euros per trimestre.

A més, hi haurà activitats per a tota la família, per a la confecció de disfresses de carnestoltes, propostes d'oci educatiu i per a Setmana Santa.

Activitats per a adults

Els adults també compten amb propostes en el C-19 per a practicar Txi-kung, Tai-txí i Pilates, amb un preu d'entre 40 i 55 euros el trimestre.

També hi haurà classes de cabaret, dansa i expressió corporal, així com de fotografia i Photoshop.

Wpp