Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premis de NadalL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de participació, Montse García, han lliurat avui els premis del concurs d’arbre i de dibuix de Nadal als centres escolars de sa Bodega i la Consolació, dos dels nou centres que han participat en la iniciativa desenvolupada per la regidoria d’educació de l’Ajuntament d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que ‘som una ciutat Amiga de la Infància per UNICEF, fet que implica que volem que els infants del nostre municipi formin part, d’una manera participativa, de les decisions de moltes accions que es prenen al nostre municipi.

Poder disposar de la seva visió dels barris en nadal i treballar amb ells i elles i les seves idees de ciutat, és una tasca engrescant. Gràcies també a la labor del professorat dels centres educatius per la feina que fan amb els nostres infants’.

Des del Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència de l’Ajuntament d’Eivissa es va oferir als centres educatius del municipi la participació en el concurs d’arbres de Nadal. Els arbres guanyadors estaran exposats durant les dates nadalenques, al voltant de l’arbre principal de Vara de Rey. El concurs d’arbres de nadal, estava adreçat a l’alumnat de 5è i 6è de primària i els infants, amb temàtica lliure, dissenyaven els arbres. En la valoració s’ha tingut en compta la utilització de materials reciclats i naturals.

Pel que fa al concurs d’arbres de nadal, del total de 9 els centres educatius que hi han participat, els guanyadors han estat els següents:
1er Premi: CEIP Can Misses, amb un premi de 300€ en material didàctic.
2on Premi: CEIP Sa Bodega amb un premi de 300€ en material didàctic
Premi a la participació: CEIP Sa Graduada amb un premi de 200€ en material didàctic
Premi a la participació: Nuestra Señora de la Consolación amb un premi de 200€ en material didàctic.

En relació al concurs de dibuix de nadal, concurs proposava als infants dibuixar el seu barri al nadal. El concurs estava destinat a infants de 1er a 4t de primària. L’alumnat havia d’imaginar com li agradaria veure el seu barri decorat per les festes nadalenques i plasmar-ho en un dibuix.

Els infants guanyadors i guanyadores han estat:
1er de Primària per David Thomas Rocha Humphreys alumne del CEIP Sa Graduada amb 100€ en material didàctic.
2on de Primària per Pau Casellas Comes del CC Nuestra Señora de la Consolación amb100€ en material didàctic.
3er de Primària per Amalia Tompea Jennifer del CEIP Sa Bodega amb100€ en material didàctic)
4rt premi de Primària Ouais Aajoud El Amrani del CEIP Portal Nou amb100€ en material didàctic.

Wpp