Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

UniKoL'auditori de Can Ventosa acollirà el dissabte 8 de gener a les 18.00 hores l'obra de teatre "ÚniKo", de la companyia Teatro Paraíso, un muntatge que combina titelles amb la interpretació d'actors i actrius per a abordar el tema de la gelosia infantil des de l'humor.

L'espectacle familiar està dirigit a tots els públics, a partir dels 6 anys, i pretén reflectir el que la gelosia pel naixement d'un germà pot provocar en un nen i en el seu entorn.

L'obra, dirigida per Iñaki Rikarte, està protagonitzada per Paul, que és fill únic i el rei de la casa. El naixement de la seva germana Irati provocarà que una por íntima a deixar de ser estimat s'apoderi d'ell amenaçant l'estabilitat familiar.

Sense perdre mai el sentit de l'humor, l'espectacle reflexiona sobre temes com la convivència, l'educació, l'autoestima, la tristesa o la inclinació.

Per a això, combina tècniques del titella i del teatre més realista, amb la voluntat de ser un espectacle familiar en el qual tant nens com adults trobaran situacions i personatges en els quals sentir-se reconeguts.

Les entrades tenen un preu de 8 euros i estan disponibles en www.eivissa.es.

ÚniKo és una obra de teatre inclosa al Programa Estatal de Circulación de Espectáculos de Artes Escénicas en Espacios de las Entidades Locales,(PLATEA), organitzat per l’INAEM en col·laboració amb la FEMP (Federación Española de Municipios y Provincias).

Wpp