abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya consum responsable alcoholL'Ajuntament d'Eivissa, a través del seu Pla Municipal de Drogues, ha posat en marxa una campanya sobre el consum d'alcohol responsable durant les festes nadalenques.

La iniciativa, que ha començat aquest dilluns i s'estendrà fins al 9 de gener, està dirigida als usuaris de locals d'oci i restauració, com a restaurants, bars i pubs, amb l'objectiu de reduir o minimitzar els riscos associats al consum irresponsable.

Durant la campanya es repartiran 500 pòsters i 50.000 sotagots a un centenar d'establiments amb el lema "En aquestes festes, te la vols jugar? Tu tries..." i amb una imatge d'una ruleta amb diferents situacions, algunes d'elles amb conseqüències negatives pel consum d'alcohol.

La regidora de Benestar Social, Carmen Boned, ha dit que ‘els missatges pretenen posar l'accent en la necessitat de prendre decisions segures i responsables en aquestes dates de celebracions nadalenques, apel·lant a la responsabilitat dels consumidors d'alcohol des dels mateixos establiments. Vull agraïr la participació del centenar de bars i restaurants de la ciutat que participen i que s’hagin sumat a aquesta campany donant exemple i treballant en la prevenció’.

La campanya busca així sensibilitzar a la població en general i els consumidors d'alcohol en particular sobre els riscos, especialment durant les festes nadalenques, època en la qual es produeixen moltes situacions greus a conseqüència d'aquest consum.

També pretén implicar als locals d'oci i restauració en la difusió de la prevenció i conscienciar als consumidors de la necessitat d'utilitzar el transport públic per a evitar el risc de provocar accidents.

Wpp