Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jornada esport inclusiuL'Ajuntament d'Eivissa celebra, a les instal·lacions esportives de Can Misses, una jornada d’Esport Inclusiu, organitzada per l'Associació d'Esport Adaptat d'Eivissa i Formentera (ADDIF), el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat.

Les activitats es duran a terme avui divendres 3 de desembre a partir de les 17 hores, amb una Diada Esportiva Inclusiva a les instal·lacions esportives de Can Misses.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat té com a objectius sensibilitzar l'opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que genera la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

La tinent d'alcalde, Elena López, ha dit que 'quan ADDiF ens va proposar celebrar aquesta jornada de celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, ens varen proposar fer activitats integrades amb altres disciplines i van tenir la idea de fer una part d'atletisme, un altre de natació i, donat que els al·lots i al·lotes d'ADDIF formen part de la lliga GENUINE de futbol, vam decidir que la tercera disciplina seria el futbol. Des de Patronat d'Esports ens va agradar molt la idea i els vam posar en contacte amb el Club Natació Eivissa i amb Eiviatletisme i avui tindrem una jornada d'esport molt gratificant, molt integradora i on els al·lots i al·lotes poden estar a les nostres instal·lacions practicant diferents disciplines esportives'.

Per part de la presidenta d'ADDIF, Myriam Martín, ha dit que 'estic molt agraïda per la col·laboració dels clubs i de l'Ajuntament d'Eivissa per oferir la possibilitat de donar a conèixer aquest sector i poder fer activitats esportives inclusives en aquest dia tan important'.

Programa d’activitats
A partir de les 17 hores, les persones assistents participaran en les activitats d'atletisme programades per Eiviatletisme Club Esportiu, per a posteriorment practicar futbol amb el club UD Eivissa des de les 18 fins a les 18.40 hores en una jornada que comptarà amb l'assistència d'alguns dels jugadors del primer equip.

La diada finalitzarà amb el grup avançat de competició de natació amb una activitat que es perllongarà des de les 19 fins a les 19.40 hores i en la qual participa el Club Natació Eivissa.

Wpp