Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim BarriEl programa de dinamització dels barris d'Eivissa, impulsada per la regidoria de participació Ciutadana, torna un any més a la ciutat amb la temàtica de Tots els Sants: ‘Feim Barri, Feim Necròpolis’, que tindrà lloc el diumenge 31 d'octubre en el Museu des Puig des Molins.

Durant la jornada, que s'allargarà des de les 11 fins a les 14 hores, es preveuen tallers com un de momificació, un altre de maquillatge de por o la realització de fanalets de llum.

A més, les persones participants també podran aprendre a construir una piràmide, fer els tradicionals rosaris de Tots Sants o escoltar narracions de llegendes i buscar als personatges vivents de la necròpoli.

D’altra banda, la regidoria de Comerç, dura a terme una activitat per Tot Sants. Durant el dissabte, es lliuraran bunyols i fruits secs als paradistes i usuaris que s’apropin al Mercat Nou. També, juntament amb l’Associació de comerciants d’Eivissa Centre i a petició dels paradistes del Mercat, s’ha decorat amb motius relacionats amb aquestes dates les parades i espais comuns del Mercat Nou.

Feim Barri, Feim Necròpois

Wpp