Octubre 18, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SOIB ReactivaL’Ajuntament d’Eivissa, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), ofereix 18 llocs de feina a persones desocupades i que no hagin pogut inserir-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19.

La contractació dels treballadors i treballadores es farà en el marc del projecte Eivissa Reactiva 2021, del programa SOIB Reactiva 2021, que forma part del Pla de Xoc per a l'Ocupació que s'ha posat en marxa a causa de la crisi sanitària, i que està integrat al seu torn en el Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.

La durada de la contractació d'aquestes persones serà de sis mesos i d'un sol torn, a partir del mes de novembre. En concret, s’obri la contractació de la Línia 3, del 13 al 17 d'octubre. Està dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, que no estiguin en situació d'atur de llarga durada.

Aquesta línia comptarà amb 18 llocs de treball, repartits en 3 operaris o operàries de neteja, 3 de recollida de residus i 2 de manteniment. També inclou 1 lloc de tècnic o tècnica d'ocupació, 2 auxiliars tècnics educatius, 3 auxiliars de serveis i 4 auxiliars administratives o administratius. La data de contractació prevista és el 17 de novembre.

El programa SOIB Reactiva 2021, marc en el qual es realitzen les noves contractacions, és la continuació del mateix programa impulsat en 2020 i forma part Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears, promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i la Conferència Sectorial.
Per a realitzar les inscripcions, la pàgina web del SOIB comptarà amb un enllaç que estarà disponible durant el mes d'octubre en diferents dates per a cadascuna de les tres línies que oferta l’Ajuntament d’Eivissa a través del SOIB.

Enllaç a:
· Inscripcions a la pàgina web del SOIB

Wpp