Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha interposat denúncies a dos conductors de vehicles que realitzaven el servei de transport de forma il·legal, un d'ells portava fins a 10 persones al seu interior. Als dos conductors se li han interposat les sancions corresponents.

L’actuació més destacada es realitza a les 00.15 hores, quan la Policia Local d'Eivissa va rebre la trucada del Servei d'Emergències 112 que alertava d'aquesta pràctica il·legal.

La patrulla de la Policia Local aconsegueix aturar el vehicle a l'avinguda d'Ignasi Wallis i del seu interior baixaren fins a 10 persones quan la capacitat del vehicle era per a 7 persones. Al conductor se li ha aixecat una acta per infracció a la Llei 4/2014 de transport terrestre i mobilitat sostenible de les Illes Balears per no tenir llicència de transport, per transportar més persones de les que permetia la capacitat del vehicle i se li va immobilitzar la furgoneta.

D'altra banda, la Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb la Policia Nacional, en un control preventiu de seguretat han interposat un total de 21 denúncies per consumir alcohol a la via pública, al passeig de ses Figueretes aquesta matinada.

Wpp