Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres ampliació voreresLa regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa ha començat aquest matí les obres d'ampliació de les voreres a quatre carrers de la ciutat d'Eivissa. El projecte està cofinançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

Les obres d'ampliació han començat avui al carrer de Sant Cristòfol i al llarg de la setmana s’iniciaran al carrer de Castella i continuaran als trams previstos dels carrers de Catalunya i Aragó.

El projecte de consolidació de l’ampliació d'aquests trams de carrers millorarà l'accessibilitat de l’espai urbà i la mobilitat a aquests punts de la ciutat, atesos els fluxos de mobilitat existents, i proporcionarà als vianants un espai segur i còmode per on poder transitar i moure's caminant per tota la ciutat. Les obres també milloraran l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Vies Públiques, Elena López, ha afirma que ‘amb la consolidació de l’ampliació de les voreres d’aquests quatre carrers continuam amb el projecte de millora de l'accessibilitat a tota la ciutat. Eivissa és una ciutat en la que els trasllats a peu són ràpids i fàcils i per aquest motiu continuam posant a disposició de la ciutadania més espais per a vianants. Aquesta és la tendència que marquen les polítiques urbanístiques a altres ciutats d'Espanya i del món: donar major protagonisme als vianants i que es sentin amb la seguretat de que poden desplaçar-se correctament per la ciutat. Altres ciutats espanyoles com Pontevedra o Vitòria ja fa anys que realitzen aquest canvi i ara són exemple europeu de ciutats per a les persones’.

El tram on han començat avui les obres al carrer de Sant Cristòfol és el que transcórrer entre el carrer Canàries fins al carrer Abad i Lasierra.

Les obres continuaran aquesta mateixa setmana també als trams del carrer de Castella, entre el carrer Canàries i el carrer Madrid; al carrer d'Aragó, des de carrer Extremadura fins el carrer Abad i Lasierra i un petit tram fins arribar a Abad i Lasierra; i al carrer de Catalunya, al tram que es troba entre el carrer del Bisbe Huix i el carrer de Canàries.

Wpp