Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can MissesLa campanya anima a la ciutadania a assistir caminant a l’esdeveniment esportiu i evitar embossos a la ciutat. El dispositiu de seguretat restringirà l’accés de vehicles a la zona de l’Estadi de Can Misses.

L’Ajuntament d’Eivissa llança la campanya ‘A peu a l’Estadi’ per animar a la ciutadania a assistir caminant els dies de partit de la UD Ibiza a Can Misses i evitar així embossos a la ciutat i fer el trajecte d’una forma més sostenible.

El dispositiu de seguretat restringirà l’accés a vehicles, excepte a residents amb aparcament i vehicles autoritzats, a la zona de l’Estadi de Can Misses, dues hores abans de cada partit que la UD Ibiza jugui com a local.

La tinent d’alcalde, Elena López ha explicat que “els dies de partit hem d’agafar el costum d’anar des de casa a peu a l’Estadi o aparcar als aparcaments dissuasius i fer el trajecte caminant, així evitam embossos a la zona pròxima a l’Estadi, que a més estarà perimetrada”.

Des de l’ajuntament es recomana assistir des de casa caminant a l’Estadi i en cas de venir en cotxe estacionar-lo als aparcaments dissuasius de la zona: multicines, Policía Nacional, Recinte Ferial o Cas Dominguets. També es recomana anar des de l’estació d’autobusos CETIS una vegada utilitzat el transport públic.

L’accés estarà restringit als següents punts:
C. de Campanitx amb c. des Cubells.
C. de sa Venda des Coloms amb c. de Corona
C. Germans Torres Tur amb c. d'Albarca
C. d'Albarca amb c. des Cubells

A peu a l'estadi

Wpp