abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja per a cansA partir de dissabte 14 d'agost, el municipi d’Eivissa tendrá una nova zona habilitada per a cans a la costa. Es tracta del tram que va des del carrer de Benirràs fins al final del terme municipal d’Eivissa, al barri de ses Figueres. Aquesta platja es suma a la ja habilitada al barri d’Es Viver.

L’accés fins a la zona habilitada s’ha de fer amb el ca fermat, el/la propietari/ària ha de portar la documentació de l’animal en regla, és responsable dels desperfectes que causi l’animal i sempre haurà d’estar controlat. Pel que fa als cans potencialment perillosos han portar morral. També s’ha de respectar l’estada d’altres usuaris de la zona costera i no destorbar-los.

Pel que fa als excrements, aquests han de ser recollits i portats a les papereres.

La zona disposarà de senyalització vertical on es recordaran les normes d’ús.

La regidora de Benestar Animal, Montse García ha explicat que “és important donar espais d’esbarjo als cans, aquest espai sempre ha estat concorregut per moltes persones amb els seus cans i les vesines i vesins de la zona demanaven que s’habilités, ara és una realitat”.

A la resta de platges es permet la presència de cans al llarg de l’any a excepció dels caps de setmana i festius, i durant el període comprès entre l’inici de Setmana Santa i fins al 31 d’octubre, on la circulació i permanència d’animals a la platja està totalment prohibida.

Els incompliments relacionats amb la presència i conducta dels animals a les platges se sancionaran conforme l’Ordenança municipal d’ús i aprofitament de les platges i punts de bany del municipi d’Eivissa i l’Ordenança reguladora sobre la tinença i protecció dels animals amb sancions que poden anar de 751 euros fins a 3000 euros.

Zona per a cans ses Figueres

Wpp