Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Licitació mobiliari sa PenyaEl projecte busca dotar de mobiliari domèstic als habitatges socials amb un pressupost base de licitació de 136.293,47 euros.

L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el subministrament del mobiliari per als 12 habitatges municipals que s'estan rehabilitant als carrers Alt i Retir del barri sa Penya. Les obres seran finançades pel Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

L'objectiu és l'adquisició del mobiliari adequat per a puguin ser habitades quan acabin les obres, per a continuar donant resposta a la necessitat d'habitatge que hi ha a Eivissa.

El pressupost base de licitació de 136.293,47 euros (sense IVA) i el termini per a presentar les ofertes s'estén fins al 18 d'agost. Els interessats poden presentar les seves ofertes a la Plataforma de Contractació de l'Estat (contratacióndelestado.es).

El mobiliari haurà de cobrir amb les necessitats de les diferències estades dels habitatges com són la zona d'entrada, la sala d'estar, el menjador, els dormitoris i la cuina.

Cal recordar que les obres de rehabilitació inclouen també la urbanització dels carrers que envolten a l’edifici, amb soterrament de les instal·lacions dels serveis.

El projecte preveu construir 12 habitatges públics, d'entre 45 i 75 metres quadrats, que s'habitaran en règim de lloguer.

La superfície total de l'edificació és de 940 metres quadrats distribuïts en tres nivells, on a més s'incorpora un espai per a equipament de 273 metres quadrats.

Wpp