Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc de s'IllaEl disseny d'ombres, a través de grans estructures, està inspirat en la forma de creixement de les figueres a la Mediterrània.

Mitjançant puntals s'aconsegueix que les branques de la figuera creixin de forma horitzontal, generant sota el sostre vegetal, un espai d'ombres i fresc a l'estiu. En aquest projecte, a partir de la branca central, s'han instal·lat els mòduls a diferents altures i s’ha col·locat teixit de malla oberta, en colors verds i crus. El pressupost ha estat de 48.397,51 euros amb IVA inclòs.

Durant aquest temps, també s’han realitzat altres feines de manteniment del parc. D’altra banda, la regidoria de Vies Públiques continua instal·lant ombres als parcs infantils i a diferents instal·lacions com l’àrea esportiva de l’avinguda Vuit d’agost, ja que és una zona utilitzada pels usuaris de les Rutes Saludables i atenent a la petició formulada des del centre de salut de Vila.

El Parc de s'Illa, amb més de 3.000 m2, es va construir amb un procés participatiu en el qual van participar els infants de les escoles dels voltants, amb un model evolutiu de parc seguint les conclusions d'aquest procés participatiu realitzat per les regidories de Vies Públiques i d'Educació, a través del Pla Municipal de la Infància i l'Adolescència de la ciutat d'Eivissa.

Wpp