abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple ordinari ple agost 2021Al ple també ha pres possessió el nou regidor de Festes, Cementiris, Joventut i atenció a la Ciutadania, Ricard Clivillé.

La sessió plenària de l'Ajuntament d'Eivissa acull la presa de possessió del regidor de la formació política Unides Podem, Ricard Clivillé, en substitució, per renúncia, de Clàudia Cotaina i s'incorpora a l'equip de govern. El nou regidor assumeix les competències en matèria de Festes, Cementiris, Joventut i Atenció a la Ciutadania.

El ple de l'Ajuntament d'Eivissa també ha aprovat, amb els vots a favor de PSOE, Unides Podem i Ciutadans i amb l'abstenció del Partit Popular, la modificació puntual de les Normes urbanístiques del PGOU amb l'objectiu de millorar els seus requisits ambientals, regular amb major detall determinats paràmetres de l'edificació, millorar la comprensió de criteris urbanístics i detallar el còmput de superfícies, d'acord amb els models actuals.

Això permetrà que tant els professionals del sector (arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, etc.) com els funcionaris responsables de l'anàlisi i inspecció, unifiquin i clarifiquin els criteris urbanístics aplicables en el procés de disseny de l'edificació, construcció o instal·lació.

Els canvis que s'ha aprovat al Ple tenen a veure amb la redacció de determinats articles o normes, sense que suposi una variació substancial del model urbanístic de planejament actual, aspecte aquest últim que s'està duent a terme amb la Revisió del Pla General. Així, es determinen dos eixos d'actuació. En primer lloc la redacció d'articles, mitjançant tres objectius d'actuació: modificació de la redacció de determinats articles, millorant la interpretació i la seva aplicació;
introducció d'articles nous per a l'aplicació de paràmetres no regulats en l'actual pla general i d'altres que no quedaven clarament regulats i la modificació de determinats conceptes en la terminologia (glossari) per fer-les acords a les normes.

Concessió de condecoracions, creu al mèrit policial amb distintiu blau

Per altra banda, el ple de l'Ajuntament d'Eivissa, ha aprovat per unanimitat, la concessió de condecoracions amb la creu al mèrit policial amb distintiu blau a les i els funcionaris de la policia local d'Eivissa que han fet feina en el període entre el 14 de març de 2020 i el 9 de maig de 2021, en tota la situació derivada dels tres estats d'alarma durant la pandèmia, han actuat amb una professionalitat a l'altura de les circumstàncies, fent front no només a les situacions derivades de la pandèmia sinó que també han posat l'interès general per damunt del personal. Amb situacions molt difícils i amb alguns i algunes agents que han patit les conseqüències directes d'aquesta greu crisi sanitària tan directament com indirectament, han demostrat qualitats de sacrifici, lleialtat i valor excepcionals posant l'interès general per damunt de la seva salut, tot allò per complir amb les seves obligacions com a agents de la policia local, i en moltes ocasions molt per damunt de l'estrictament reglamentari.

Wpp