abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa ha rebut un total de 807 sol·licituds d’ajudes d’empreses i autònoms afectats per la crisi de la COVID-19 de la ciutat d’Eivissa, una vegada ha finalitzat el termini de presentació aquesta setmana.

L’Ajuntament d’Eivissa posarà a disposició de les petites i mitjanes empreses de la ciutat un total de 1’9 milions d’euros en aquesta convocatòria d’ajudes dirigida al sector dels autònoms tant afectat per la crisis econòmica derivada de la COVID-19 durant el darrer any. Aquest pressupost prové del conveni signat amb el Govern de les Illes Balears i el Consell d’Eivissa en el que l’Ajuntament aporta 750 mil euros i 581 mil euros cada una de les altres dues administracions.

L'objectiu d'aquest paquet de mesures és ajudar els autònoms i autònomes i petites empreses a reiniciar la seva activitat econòmica. S’han presentat dos tipus de persones treballadores autònomes: aquelles que treballen tot l'any, però s'han vist afectades per la declaració de l'estat d'alarma i els coneguts com a treballadors autònoms de temporada que l’any passat no van poder iniciar la seva activita o bé que aquesta va ser molt reduïda. També s’han presentat empreses que just acabaven de començar al 2020.

L'import de les ajudes oscil·la en funció dels trams segons si tenen o no persones treballadores al seu càrrec, també segons la quantitat de persones treballadores que poden ser d’1 a 5 treballadors i de 6 a 15.

Wpp