abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Punts recàrrega elèctricsAmb aquests nous punts, la ciutat d’Eivissa comptarà amb 54 punts de recàrrega.

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació la instal·lació de 18 carregadors elèctrics en tres punts dobles per a vehicles elèctrics que s’ubicaran a tres indrets del municipi amb un import total dels tres lots de 96.035,13 €, IVA inclòs. El projecte compta amb una subvenció de la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears dins del programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible que compta amb un import de 33.376,04 €.

Aquests punts hauran de tenir interoperabilitat amb els punts de recàrrega de la xarxa MELIB de les Illes Balears. Es tracta d’un contracte de subministrament i instal·lació simplificat en base al seu import total.

El contracte tindrà 3 lots que corresponen una ubicació diferent per a la instal·lació, en cada un d'ells, de 3 equips de recàrrega elèctrica en vorera pública. A cada ubicació, es planteja la mateixa tipologia d'instal·lació, que serà un quadre de comandament i protecció elèctrica de la instal·lació, del qual sortiran 3 línies d'alimentació a cada un dels equips de recàrrega elèctrica que es projecten de fins 44 kW per equip.

Els punts on s’instal·larà aquest servei són a la vorera de la plaça Vicent Calbet, a la vorera del vial del carrer de Riquer Llobet i a la vorera del carrer de Fra Vicent Nicolau.

Per al regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás, ‘amb aquesta intervenció, ens convertim en el municipi d’Eivissa que més punts de càrrega de vehicles elèctrics posa a disposició de la ciutadania. Un fet important i més tenint en compta que la ciutadania està apostant per la mobilitat elèctrica cada vegada més, ja que redueix les emissions d’efecte hivernacle i és un canvi cap a una manera de transport més eficient.'

Les empreses interessades disposen fins el dia 29 de juliol per a la presentació de les ofertes i poden optar a les tres de manera conjunta o a una d’elles.
El preu de sortida de les licitacions són els següents: lot 1: 30.466,24 €; lot 2: 29.878,58 € i lot 3: 35.690,32 €, IVA inclòs.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp