Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AquatloLa ciutat d'Eivissa acull els pròxims 25 de juliol i 1 d'agost la celebració de dues proves esportives, Aquatló ciutat d'Eivissa i la Travessia de natació de ses Figueretes.

Per a la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ‘la celebració d’aquests esdeveniments esportius, com la Travessia que a més té un caràcter popular, ens demostra que la pràctica esportiva, en qualsevol de les seves modalitats, és un indicador de la millora de la qualitat de vida de la nostra ciutadania. Amb aquestes dues proves, posam a disposició tant d’esportistes federats com de la població en general, una oportunitat per gaudir dels nostres passejos i instal·lacions esportives com són el passeig de ses Figueretes i el canal de natació’.

Per la seva banda, Fàtima Blázquez de Trideporte, afirma que ‘hem aconseguit, amb ajuda de l’Ajuntament d’Eivissa, que aquestes dues proves no es perdin donades les circumstàncies que estem vivint. Portam quasi un any treballant en tots els protocols COVID en tots els esdeveniments que estem organitzant i aquestes son dos proves obertes a tothom, no tan sols per a esportistes federats sinó que estan oberts a la participació qualsevol persona ja que són distàncies que es poden cobrir. Per això també hem habilitat una prova especifica per a federats amb més distància’.

Pel que fa al Aquatló Ciutat d'Eivissa, es disputarà sobre la distància reglamentària esprint en format cursa i prova de natació sobre les distàncies de 2,5 quilòmetres a peu, 1 quilòmetre de natació en aigües obertes i 2,5 quilòmetres de carrera. En la categoria cadet/infantil es farà 1,2 quilòmetres a peu, 500 metres en natació i 1,2 quilòmetres a peu.

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web www.elitechip.net fins al diumenge 18 de juliol amb un preu de 10 €. Des del dilluns 19 de juliol fins al dimecres 21 de juliol amb un preu de 15 €. La sortida es realitzarà a les 08.30 hores del matí i s'espera l'arribada a les 9.20 hores. L'entrega de premis serà a les 9.45 hores.

La Travessia de Natació, tindrà lloc l'1 d'agost en horari de 9,30 fins a les 11 hores, es realitzarà al canal de natació de ses Figueretes. Es tracta d'una travessia de 2.000 metres i un altre de 500 metres dirigida, aquesta última, a popularitzar la natació en aigües obertes.
La prova tindrà lloc a la platja de ses Figueretes i constarà d'una prova individual femenina, prova individual masculina i la prova popular, apta per a totes les edats.

10.00 h. Sortida prova 2000 metres Nedadors federats/Triatletes federats
10.02 h. Sortida prova 2000 metres Popular
10.10 h. Sortida prova 500 metres Nedadors federats/ Triatletes federats
10.12 h. Sortida prova 500 metres. Popular
11.15 h. Lliurament de Premis

La inscripció és gratuïta, estan obertes fins al 31 de juliol i es realitza a través de la pàgina web www.elitechip.net

Hi haurà trofeus per als 3 primers guanyadors absoluts masculí i femení en cada distància. A més del participant més jove i el més major.

Wpp