Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles d'estiu 2021Avui s’han iniciat la programació de les escoles de Joventut i les activitats esportives per als mesos de juliol i agost.

Les escoles d’estiu de l’Ajuntament d’Eivissa han començat avui la seua programació. En total 640 infants i joves han iniciat les activitats preparades per als mesos de juliol i agost als diferents centres educatius.

La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘amb aquestes escoles es presta un servei essencial que a més de tenir un contingut lúdic segueix un programa i una metodologia educativa dirigida a treballar i desenvolupar un conjunt de valors i habilitats socials en els nens i nenes que són necessaris per a la seua competència social i personal’.

Les escoles d’estiu organitzades des de la regidoria de Joventut per a infants d'entre 3 i 12 anys es duen a terme als CEIPS de sa Bodega, sa Graduada, sa Jovería i Portal Nou i compten amb un total de 490 participants al mes de juliol. Al mes d’agost participaran altres 490 infants. Quant a l’escola per a joves d'entre 13 i 17 anys del Centre Juvenil C19, hi haurà 30 participants per mes.

L’Ajuntament ha contractat per a aquesta activitat un total de 67 professionals i 14 persones en pràctiques, 10 d’elles amb un programa de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat.

Per treballar durant aquests mesos de juliol i agost es faran grups de 10 a 14 infants o joves amb un monitor responsable i personal de reforç o específic per algunes activitats. A totes les escoles es seguirà un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials, a través de jocs, manualitats, esports, música, així com sortides a l’exterior.

L'escola juvenil del C19 serà de caire creatiu i els joves realitzaran activitats com dibuix, tecnologia o art. També hi haurà gimcanes, esports a la natura o a l’aigua, jornades temàtiques i tallers emocionals.

Quant a les escoles d’Esports, comptem amb un total de 150 participants. L’escola esportiva ‘Diverestiu 2021’, que ofereix activitats durant els mesos de juliol i agost per a infants de 5 a 11 anys, compta amb un total de 105 participants aquest mes.

A l’escola ‘Aventura’t a l’estiu 2021’, amb activitats dirigides a infants d’entre 12 i 16 anys, participen 45 infants. Durant aquest mes practicaran esports com futbol platja, vòlei platja, handbol platja, bàdminton, tennis taula, senderisme, caiac, ràpel i escalada, tir amb arc, pàdel, pales de platja, natació o karate.

Escoles d’estiu a les escoletes de la ciutat

Les escoletes de l’Ajuntament d’Eivissa també han començat avui les activitats d’estiu amb una programació centrada en l’aigua amb l’objectiu de fer que els nens i nenes visquin l’aigua com a font de plaer i aconseguir una adaptació gradual en aquest medi.

Durant aquests mesos es faran activitats destinades a millorar l’autoestima, treballar la comunicació respectuosa o la negociació i reflexionar sobre les qualitats positives o sobre els avantatges de treballar tots junts.

Wpp