Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola de JunyAls tallers, que s’estendran fins al 30 de juny, s’han inscrit un total de 24 infants de 5 a 12 anys.

El Centre de Creació Jove de l’Ajuntament d’Eivissa C-19 ha començat avui amb les activitats programades dins l’Escola de Juny. Es tracta de diferents tallers dirigits a infants d’entre 5 i 12 anys, que s’estendran fins al 30 de juny i que tenen com a objectiu, tant oferir una alternativa d’oci per als nens i nenes que ja han acabat el curs escolar com facilitar a les famílies la conciliació.

A les activitats s’han inscrit un total de 24 infants, que treballaran durant aquests dies dividits en dos grups i amb tres monitors, en horari de 9 a 14 hores.

Entre la programació es troben tallers de globoflèxia i de figures amb fang; un taller de resolució de conflictes; activitats per realitzar castells amb cartó reciclat, jocs d’aigua i d’habilitats amb plàstic reciclat; un taller per jugar a Harry Potter o un torneig de bàdminton, entre altres. A més, els infants realitzaran sortides per esmorzar a diferents punts de la ciutat i hi haurà una excursió a la platja.

Totes les activitats comptaran amb mesures de seguretat, es prendrà la temperatura als participants a les activitats i hi haurà disponible gel hidroalcohòlic per a la neteja de mans.

Wpp