Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Intervencions Policia Local i NacionalEl dispositiu conjunt de la Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional ha intervingut aquesta passada nit en dues botellades i ha interposat un total de 33 denúncies.

La primera botellada s'ha produït al final de la platja den Bossa, cap a les 23 hores. El veïnat va trucar a la Policia Local per les molèsties que estava provocant un nombrós grup de persones que es trobaven cridant, amb la música molt alta i consumint alcohol. En la intervenció es van interposar 15 denúncies per consum d'alcohol a la via pública.

La segona intervenció es va produir al passeig de ses Pitiüses, cap a les 03.00 hores de la matinada. El dispositiu conjunt de la Policia Local i la Policia Nacional desallotja un grup de persones que es trobaven a la platja consumint alcohol. S'interposen un total de 18 denúncies per consum d'alcohol a la via pública.

Accidents de trànsit

La Policia Local d'Eivissa també ha intervingut en un total de tres accidents de circulació durant aquesta nit.
El primer es va produir a les 22.29 hores al carrer de Lleó. En l'accident es produeix que un vehicle que circulava per aquesta via una col·lideix contra dos vehicles degudament estacionats. La conductora presenta símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, però no col·labora en la realització de les proves negant-se a realitzar les mateixes, motiu pel qual se li imputa un delicte contra la Seguretat Viària per negar-se a realitzar les proves reglamentàries i un altre delicte per conducció sota la influència de les begudes alcohòliques.

El segon accident es produeix a les 04.00 hores a l'avinguda de Santa Eulària. L'accident es produeix quan el vehicle col·lideix contra obstacles fixos, pivots delimitadors de zona per a vianants. El conductor presenta símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, es realitzen les proves legalment establertes, amb taxes 0,99 mg/l i 0,97 mg/l respectivament, se li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit, i es realitzen diligències judicials.

El tercer accident de la nit es produeix a les 04.30 hores, al carrer de Corona. En l'accident el conductor col·lideix contra un obstacle fix i contra un fanal d'enllumenat públic i senyal vertical. S'observa que el conductor presenta símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, amb taxes 0,88 mg/l i 0,88 mg/l respectivament, i se li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit.

Altres actuacions del cap de setmana

Durant la nit de divendres a dissabte, la Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional estableixen un dispositiu de control del trànsit. Com a resultat d'aquest control es detecten 8 proves positives de consum d'estupefaents, una alcoholèmia positiva, una persona detinguda per tenir una ordre de detenció, 16 denúncies per infracció de trànsit i 3 retirades de vehicles pel servei de grua.

Wpp