Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Acció promo gastronòmicaL'Ajuntament d'Eivissa organitza una acció promocional gastronòmica amb la xef internacional Carolina Sánchez al passeig de Vara de Rey, avui a partir de les 19 hores.

L'acció promocional consisteix en un espectacle culinari en el qual la xef Carolina Sánchez i el xef Iñaki Murua cuinaran una recepta d'anyell eivissenc i unes postres amb garrova i ametlla eivissenca.

La xef realitza promoció dels productes amb denominació d'origen i ha adquirit tot el material necessari per a la seva elaboració al Mercat Nou d'Eivissa.
Les cuines del Hard Rock Café i la carpa instal·lada al passeig de Vara de Rey, on es realitzaran les preparacions i on es podrà veure el resultat final dels plats, seran l'escenari d'aquesta acció promocional que es podrà seguir a través d'una pantalla.

L'esdeveniment de cuina en directe, organitzat conjuntament amb l'empresa d'esdeveniments Digital Ground i emmarcat dins la primera estació gastronòmica 'El Tour dels sentits', està dirigit a professionals del sector de la restauració i hi haurà un total de 25 places a l'espai acotat.

La Xef Carolina Sánchez realitzarà altres accions promocionals a la ciutat d'Eivissa com un bateig de busseig per conèixer la praderia de posidònia, donant a conèixer el Patrimoni Mundial.

L'Ajuntament d'Eivissa està duent a terme una campanya de promoció gastronòmica amb diferents accions per tal de visibilitzar i donar a conèixer l’oferta gastronòmica i de restauració que té la ciutat d'Eivissa.

Wpp