Desembre 04, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cloenda Vila Jove nitL'Ajuntament d'Eivissa participa el pròxim 19 de juny en Survival Human, una activitat interactiva en la qual es repta als participants de 40 localitats d'Espanya.

Aquesta activitat clausura el programa Vila Jove Nit que s'ha desenvolupat al C-19 durant el curs escolar. Per aquest motiu, s'ha adquirit 100 codis que es repartiran entre les associacions que participen en aquest programa, Dracs Eivissa, l'Associació OTAKU, els voluntaris i voluntàries del programa Erasmus+ i els usuaris del centre C-19.

Es tracta del major Scape Room celebrat, que tindrà lloc entre les 12 i les 20 hores a cada una de les ciutats participants. Els jugadors i jugadores podrà participar-hi dins d'aquest horari, superant les proves que plantegi el joc que seran sempre en espais oberts de les ciutats. Les persones participants recorreran per l'exterior de la seva localitat per a fer un recorregut i un disseny de joc, triant els llocs més oberts, emblemàtics de la ciutat. Un trajecte totalment personalitzat per a cada localitat.

El joc es perfila com un desafiament en el qual les persones participants recorreran de mitjana 16 quilòmetres i afrontaran 40 endevinalles i ubicacions en un total de 8 hores. Durant el joc hi haurà actors i actrius, però només es podrà interactuar de manera digital.

Hi ha a més de 100 paquets de regals i uns premis principals per a sortejar entre tots els jugadors i jugadores que aconsegueixin resoldre tota la trama i interactuïn amb els actors. D'entre els 100 guanyadors, 5 podran gaudir de l'experiència d'un vol en helicòpter i la resta poden guanyar l'entrada per a la següent edició o algun objecte de la trobada.

Wpp