Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Confraria de PescadorsL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i el president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, Antonio Tur Serra, han signat avui un conveni per impulsar la promoció del sector pesquer i el desenvolupament del turisme gastronòmic i el producte local durant l’any 2021.

La finalitat d’aquest acord és promoure el consum de peix local mitjançant la participació en accions de promoció de producte local gastronòmic, accions de sensibilització mediambiental i desenvolupament del turisme de pesca. Entre aquestes activitats es troba la realització del Concurs d’Arròs Mariner Peix Nostrum; la Fira del Moll i Peix de Tardor; campanyes de promoció gastronòmiques; producte turístic gastronòmic i accions per a la protecció de la Posidònia i la eliminació de plàstic a Eivissa.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament d'Eivissa aporta a la Confraria de Pescadors d’Eivissa la quantitat de 10.000 euros per a les despeses derivades de la realització d’aquests esdeveniments.

A més, la Confraria de Pescadors d’Eivissa es compromet a col·laborar amb les accions de promoció de producte local gastronòmic i de consum de peix local que l’ajuntament realitzi per difondre el producte local gastronòmic.

Wpp