abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Esport per a gent granLa regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa un programa de classes gratuïtes de flamenc i esport per a persones majors. Es tracta d’una nova iniciativa per a fomentar hàbits saludables entre les persones majors.

Les classes, impartides pel coreògraf i ballarí Miguel Barranco, han començat aquest matí i tindran lloc els dilluns i els dimecres, en dos grups, de 9.00 a 9.45 hores i de 9.45 a 10.30 hores, a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

Les classes es realitzen a l’aire lliure, complint amb les mesures de seguretat i amb un màxim de 15 alumnes per torn. El programa, que és totalment gratuït, s’estén fins al 14 de juliol i es reprendré als mesos de setembre i octubre.

L’objectiu és que les persones majors facin exercici, combinant l’esport i l’art a través del flamenc, d’aquesta manera l’alumnat socialitza, enforteix la musculatura, cuida de la salut i ajuda a plantejar el dia amb alegria reduint l’estrès.

Aquest és el segon programa d’activitats per a persones grans que posa en marxa la regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l’Ajuntament d’Eivissa en els darrers mesos.

Per a la regidora de Gent Gran, Carmen Boned, ‘després del programa ‘Gent Gran Marxa’, que acaba demà dijous amb una visita al Museu d’Art Contemporani, hem volgut continuar amb les activitats dirigides a les persones majors, utilitzant els espais públics de la nostra ciutat per tal de millorar la qualitat de vida i estimular les capacitats físiques i psicològiques de les persones grans del nostre municipi’.

Les persones interessades poden apuntar-se enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 618 56 54 09 en horari de 9 a 14 hores.

Wpp