abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Licitació d'ampliació de les voreresL'Ajuntament d'Eivissa inicia els tràmits per a licitació de les obres d'ampliació de les voreres a quatre carrers de la ciutat d'Eivissa, per millorar l'accessibilitat i la seguretat per als vianants. El projecte és finançat amb Fons FEDER.

Les obres d'ampliació es duran a terme a diferents trams de les voreres del carrer de Castella, carrer de Catalunya i carrer d'Aragó. També surten a licitació, en un segon lot, l'ampliació de les voreres del carrer de Sant Cristòfol.

L'ampliació de les voreres d'aquests trams de carrer suposarà enfortir i promocionar la mobilitat quotidiana sostenible i segura, atesos els fluxos de mobilitat existents, i proporcionarà als vianants un espai segur i còmode per on poder transitar i moure's caminant per tota la ciutat, fent l'accés al centre urbà d'Eivissa més accessible i segur. També millorarà l'accessibilitat de l'espai per als vianants de les persones amb mobilitat reduïda.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Vies Públiques, Elena López, ha dit que ‘Eivissa és una ciutat que es pot caminar i en la que els trasllats a peu són ràpids, per aquest motiu continuam posant a disposició de la ciutadania més espais per a vianants. Altres ciutats espanyoles com Pontevedra o Vitòria fa anys que realitzen aquest canvi i en aquests moments són exemple europeu de ciutats per a les persones. A Eivissa, després de la peatonització de s'Alamera, Plaça des Parc i el passeig de ses Figueretes, seguim repensant els espais públics, ara amb l'ampliació de les voreres per fer de la ciutat un centre urbà més humà afavorint la mobilitat sostenible'.

Concretament, s'actuarà en els trams del carrer de Castella, entre el carrer Canàries i el carrer Madrid; el tram del carrer d'Aragó, entre l'avinguda de la Pau i l'avinguda d'Ignasi Wallis; i al carrer de Catalunya, al tram que es troba entre el carrer del Bisbe Huix i el carrer de Canàries.

Les empreses disposen fins al 10 de juny per a la presentació de les ofertes amb un pressupost de licitació de 329.992,47 € IVA inclòs.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp