Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Recepció UD IbizaUs informam que les invitacions per assistir a la recepció de la UD Eivissa aquesta tarda ja estan esgotades. L'acte es podrà seguir en directe a través de Facebook i Youtube de l'Ajuntament d’Eivissa a partir de les 18 hores.

L’Ajuntament d’Eivissa oferirà dilluns 24 de maig, a les 18 hores una recepció a la Unión Deportiva Ibiza amb motiu del seu ascens a segona divisió de futbol. L’acte tindrà lloc al parc Reina Sofia i està prevista l’assistència de tot l’equip que avui ha aconseguit la passa històrica de pujar un equip eivissenc a la segona categoria del futbol nacional, guanyant a la UCAM Múrcia en el playoff d’ascens que s’ha disputat a Badajoz. També ha confirmat ja la seva assistència a aquest acte la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

L’acte complirà amb totes les mesures de prevenció necessàries davant l’actual situació de la COVID-19 i, per tant, tot i que es permetrà l’entrada de públic, l’aforament al mateix estarà restringit i permès només a les persones que duguin entrada prèvia. Aquelles persones que es quedin sense entrada però que vulguin seguir l’acte en directe ho podran fer a través del canal de Youtube del propi Ajuntament d’Eivissa.

L’Ajuntament d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació a la UD Ibiza per la feina i l’esforç diari que avui els ha fet mereixedors d’aquest important ascens. Des de la institució es valora no només la gran fita històrica que suposa tenir, per primera vegada, un equip en aquesta categoria esportiva, sinó la repercussió econòmica, turística i mediàtica, per a la ciutat i l’illa, que aquest ascens pot comportar.

Aquest acte es complementarà amb la resta de celebracions que la UD Ibiza està preparant per compartir aquesta important victòria amb la seva afició i de les que el club donarà informació properament.

Wpp