Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa se suma a la commemoració del Dia Nacional de l’Epilèpsia, el dilluns 24 de maig, il·luminant de color taronja l’enllumenat ornamental i estàtua del passeig de Vara de Rey i el Parc de la Pau.

L'epilèpsia és una malaltia crònica del sistema nerviós central en la qual es veu alterada la funció de les cèl·lules que formen el sistema nerviós. Aquestes envien senyals anòmals a altres neurones i músculs el que pot provocar sensacions, emocions i comportaments estranys, com a espasmes musculars i pèrdua del coneixement. Segons l'Associació Nacional de Persones amb Epilèpsia cada any es diagnostiquen a Espanya entre 10.000 i 20.000 nous casos.

El Dia Nacional de l'Epilèpsia se celebra a Espanya cada 24 de maig des de l'any 2006, amb l'objectiu fer visible a totes les persones que pateixen aquesta malaltia i recaptar el suport de tots els sectors de la societat.

Una celebració a la qual se suma l’Ajuntament d’Eivissa per donar suport a la millora de la informació a la societat respecte a aquesta malaltia, la integració de les persones amb epilèpsia en la vida social i laboral, i les ajudes a elles i als seus familiars perquè el seu tractament sigui l'apropiat i aconseguir una bona qualitat de vida.

Wpp