abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SOIB ReactivaL’Ajuntament d’Eivissa, amb el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), continua impulsant el nou Pla d’Ocupació Local “Eivissa Reactiva” a través de programa de contractació pública SOIB REACTIVA.

A partir del divendres 21 i fins el diumenge 23 de maig, les persones interessades podran inscriure’s a l'oferta feina de Tècnic/a d’Ocupació, mitjançant l’enllaç https://soib.es/soib-reactiva/. Aquest lloc de treball forma part de la Línia 3 de SOIB Reactiva, destinada a persones de 30 anys o més, aturades i afectades directament per la crisi econòmica de la COVID-19.

Serà necessari que les persones interessades estiguin inscrites com a demandants d’ocupació un mínim de tres mesos o amb una durada inferior en el cas d’un expedient d’ERTO, tenir estudis universitaris i el nivell B2 de Català.

La convocatòria SOIB REACTIVA 2020  respon  a les mesures d’actuació del Pla de xoc per a l’ocupació 2020-2021, en favor de l’ocupació del Govern balear i disposa d’un suport econòmic sense precedents a les Balears, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS). 

Wpp