abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles Estiu 2021L'Ajuntament d'Eivissa obrirà, des del pròxim dilluns 17 fins al 24 de maig, el termini d'inscripcions per a les escoles d'estiu per a infants d'entre 3 i 12 anys a sa Bodega, sa Graduada i sa Joveria i per a joves d'entre 13 i 17 anys al Centre Juvenil C19.

La regidora de Joventut,Claudia Cotaina, ha assenyalat que ‘les escoles d’estiu de Joventut són i volen seguir sent un punt de trobada molt important per als infants i joves del nostre municipi i per a les famílies. Volem seguir sent un agent educatiu i d’esbarjo, una alternativa d’oci conscient i saludable, per a infants i joves de 3 a 17 anys. Enguany, a més, hem aprovat una descompte del 50% per a famílies en situació d’ERTO o atur, i descomptes per a famílies monoparentals, degut als moments difícils que vivim per a l’economia de les famílies’.

Les sol·licituds es faran en línia, a través a través de l'enllaç https://escoladestiu.eivissa.es/ i tindran preferència d'admissió els infants i joves empadronats al municipi d’Eivissa. Les persones no residents al municipi d’Eivissa han d’enviar correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. En cas de ser admesos per al mes de juliol, es rebrà un correu amb les instruccions de pagament el dia 7 de juny i les persones inscrites per a agost, ho rebran el 7 de juliol.

En total s'oferiran 500 places cada mes per a les escoles infantils i hi haurà 20 places per a joves al Centre de Creació Jove C-19. Com els darrers anys, es reserven 75 places mensuals, 25 per a cada escola, a través de serveis socials per a famílies que ho necessitin, que no hauran de pagar la inscripció.

Es faran grups de 8 a 14 infants o joves amb un monitor responsable i personal de reforç o específic per algunes activitats. A totes les escoles es seguirà un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials, a través de jocs, manualitats, esports, música, així com sortides a l’exterior.

L'escola juvenil del C19 serà de caire creatiu i els joves realitzaran activitats com dibuix, tecnologia o art. També hi haurà gimkanes, esports a la natura o a l’aigua, jornades temàtiques i tallers emocionals.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web de l'Ajuntament d'Eivissa: www.vilajove.eivissa.es o trucant al 971397600 ext. 24150.

Enllaç a:
· Informació i preu Escola d'Estiu Infantil 2021 en pdf
· Informació i preu Escola d'Estiu Juvenil 2021 en pdf

Wpp