Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 21 denúncies a propietaris de mascotes per incompliment de l’Ordenança Municipal sobre la tinença i protecció d’animals durant la campanya de vigilància realitzada des del 27 d’abril al 10 de maig.

La majoria de les infraccions, 11 en total, han estat per accedir amb els cans a les platges. Els agents han recordat que al municipi d’Eivissa la prohibició de l'accés de cans a les platges està establert des de Setmana Santa fins al 31 d'octubre.

La resta de denúncies han estat 7 per no recollir les deposicions dels animals, dues per no posar-li morral a cans considerats perillosos i una al mateix propietari d’un d’aquests cans per, a més, deixar-lo anar sense corretja per la via pública.

L’objectiu d’aquesta campanya de vigilància ha estat que totes les persones propietàries de mascotes compleixin un mínim de condicions sanitàries i així col·laborar al bon estat dels espais públics de la ciutat.

La Policia Local d’Eivissa ha recordat que les sancions per no complir amb aquesta ordenança municipal van dels 60 fins als 15.000 euros, en el cas de les molt greus.

Wpp