Mai 07, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Records d'InfànciaEl baluard de Sant Pere acollirà el dissabte 8 de maig a les 19 hores un concert de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, dirigida per Miquel Àngel Aguiló. L’entrada és gratuïta, prèvia reserva d’invitació a la web www.eivissa.es.

L’esdeveniment, ‘Records d’infància’, pretén fer recordar als assistents la seua infància a través d’un programa molt divers. Els músics interpretaran, entre d'altres, el pasdoble En er mundo, de J.Quintero Muñoz; A Childhood Remembered, de R. Galante; Fosfire, de J.Barnes; A little Tango Music, d’A.Gorb; Articulation Train, de B.Appermont; The Great Locomotive Chase, de Robert W.Smith i dues composicions del director, Miquel Ángel Aguiló, El Columpio i Estiuejant.

El concert comptarà amb totes les normes de seguretat vigents. Es mantindran les distàncies entre seients i els espectadors deuran fer ús de la mascareta en tot moment. A més, a l'entrada es prendrà la temperatura dels assistents i hauran de fer ús del gel hidroalcohòlic per a les mans que hi haurà a disposició.

Les invitacions ja estan disponibles per reservar a la secció de venda d’entrades de la web de l’Ajuntament d’Eivissa.

Enllaç a:
· Programa del concert

Wpp