Mai 07, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa MedievalL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diverses activitats a l’aire lliure per celebrar enguany Eivissa Medieval en petit format del 7 al 9 de maig.

Encara que a causa de la situació sanitària no es podrà instal·lar el tradicional mercat, des de l’Ajuntament d’Eivissa s'ha volgut celebrar Eivissa Medieval, commemorant la Declaració d'Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat, amb el programa Petit Medieval, tres dies amb activitats entre les quals hi haurà teatre, música medieval, espectacles de dansa, contacontes i visites guiades per Dalt Vila. Tots els espectacles tindran lloc al Parc Reina Sofia.

La regidora de Festes, Montse García, ha recordat que ‘aquestes són uns dies molt especials per a tots els vesins i vesines de la nostra ciutat i per tota la nostra l’illa. Aquest any ens hem hagut d’adaptar a les mesures sanitàries i hem preparat un Petit Medieval amb la intenció que petits i grans puguin gaudir de l’esperit de l’Eivissa Medieval. A més, tots els espectacles tenen un component solidari, ja que la recaptació de les entrades anirà destinada a Creu Roja’.

Les activitats començaran divendres 7 de maig, a les 11.30 hores amb l’espectacle de titelles ‘Arriben les Pirates!’. A les 13.30 hores hi haurà teatre infantil amb l’obra ‘Beuratges per a somiar despert’ i a les 19.30 hores tindrà lloc un concert. El grup Tobairitz interpretarà un repertori líric medieval posant especial interès en les manifestacions pròpies dels trobadors trobairitz en l’Occitan Medieval.

Dissabte 8 de maig, a les 11.30 hores, hi ha programada una activitat de contacontes a càrrec d’Àngels Martínez, ‘Contes Medievals d’aquí i d’allà’. A les 13.30 h el Parc Reina Sofia acollirà un espectacle musical medieval a càrrec de Davinia Van Praag Dance Academy. A la tarda, a les 17.30 hores, hi haurà dansa medieval i del Renaixement, a càrrec del Centre de Dansa i l’Estudi Capricorn i a les 20.30 hores un concert del Nouveau Quartett, amb cançons, fantasies i danses dels joglars i cortesans.

Diumenge 9 de maig, hi haurà una nova oportunitat per gaudir dels contacontes d’Àngels Martinez a les 11.30 hores. El programa continua a les 19 hores amb un espectacle de danses orientals, un viatge a través de la dansa, des del Magreb fins a l'Aràbia Saudita, amb vestuari original de cada país.

Les persones interessades a assistir als espectacles poden comprar les entrades, amb un preu simbòlic de 2 euros, a la web www.eivissa.es. Les entrades es posaran a la venda el dilluns dia 3 de maig a les 10.00 hores.

A més dels espectacles, amb motiu d’aquesta celebració, el Centre d’Interpretació Madina Yabisa ha organitzat per als dies 8 i 9 de maig en horari de 10 a 14 hores, un itinerari a Dalt Vila sobre les muralles medievals. Els participants en aquestes visites, que tindran aforament limitat, rebran com obsequi el llibre ‘De la fortificació de Yviça’ de F. Cobos i A. Cámara.

Les persones interessades han de reservar per telèfon al 971392390 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Programa complet Eivissa Medieval en pdf

Wpp