Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya de Benestar AnimalL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat una campanya per vigilar el compliment de l’Ordenança Municipal sobre la tinença i protecció d’animals. Els controls, que s’estendran fins al 10 de maig, els realitzarà la Policia Local d’Eivissa i tenen com a objectiu que totes les persones propietàries de mascotes compleixin un mínim de condicions sanitàries i així col·laborar al bon estat dels espais públics de la ciutat.

La campanya prestarà especial atenció a la prohibició de l'accés de cans a les platges del municipi, establert des de Setmana Santa fins al 31 d'octubre; l'obligació de la recollida de les deposicions i de portar una borsa per fer-ho i l’obligació de portar als animals amb corretja. A més, es vigilarà que els cans considerats com perillosos porten morrió i que els propietaris compleixin la normativa, ser major d’edat, portar un únic ca i la documentació que acrediti la seua tinença.

La Policia Local d’Eivissa especifica que les sancions per no complir amb aquesta ordenança municipal van de 60 a 300 euros en cas de sancions lleus, de 301 fins als 1.500 euros per a les infraccions greus i de 1.501 a 15.000 euros en el cas de les molt greus.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa recordam que al municipi hi ha una platja on els animals poden anar tot l’any. Es tracta del tram de costa ubicat entre el carrer Quartó de Balançat i el carrer Quartó de Santa Eulària, al barri d’es Viver, que compta amb 360 metres i que es troba delimitat amb cartells que indican l’inici i final de la zona.
Així mateix, el municipi també compta amb tres parcs canins a Can Misses, Cas Serres i ses Figueretes.

Wpp