Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

DetencióLa Policia Local d'Eivissa ha detingut un home de 29 anys per la seua presumpta implicació en un delicte contra la salut pública.

Els fets han ocorregut a les 13.30 hores del diumenge al carrer Felip II, quan els agents han observat un comportament estrany de l’individu. L’home que estava parlant amb una altra persona, li ha mostrat alguna cosa que portava a la mà i en adonar-se de la presència policial ha fugit.

La patrulla de policia li ha perseguit i en donar-li abast ha comprovat que el que portava a la mà era una bossa que contenia al seu interior marihuana. Després de realitzar-li una revisió superficial, els agents li han trobat amagades a la roba, diferents substàncies estupefaents, totes elles dividides en borses petites de plàstic i preparades pel que sembla per a la venda, per la qual cosa s'ha procedit a la seva detenció.

La Policia Local també ha confiscat diferents quantitats de diners i diversos mòbils.

Durant el diumenge, la Policia Local d'Eivissa també ha intervingut en un accident que es va produir a les 20.12 hores a l'encreuament d'avinguda d'Espanya amb el carrer Historiador José Clapés. Els fets han ocorregut quan un turisme ha colpejat per darrere a una motocicleta que es trobava parada al semàfor d'aquest encreuament.

En arribar al lloc dels fets, els agents han observat que el conductor del turisme presentava evidents símptomes de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, motiu pel qual se li han realitzat les proves corresponents.

El conductor del turisme ha superat la taxa d'alcohol permesa, per la qual cosa se li ha imputat un delicte contra la Seguretat Viària, realitzant-se diligències judicials penals.

Per part seva, el conductor de la motocicleta va ser traslladat a Can Misses, on ha rebut l'alta mèdica el matí de dilluns 12 d'abril.

Wpp