Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Curs de catalàLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, amb la col·laboració de Metges del Món, un curs de català de nivell inicial destinat a dones en situació de vulnerabilitat. Es tracta d'un taller de 36 hores on es treballaran continguts d’un nivell A1-A2. El Consistori ja va realitzar un curs de català dirigit a aquest col·lectiu entre octubre i desembre de 2020.

La regidora d’Igualtat i Normalització lingüística, Clàudia Cotaina, ha explicat que ‘amb aquesta activitat es vol donar a aquestes dones l’oportunitat d’assolir les nocions bàsiques de la llengua catalana que els permetin comunicar-se en situacions quotidianes i les ajudin a fomentar la seva autonomia i accedir al mercat laboral afegint al seu currículum un coneixement fonamental com és el del català’.

Les classes, amb dues sessions setmanals, varen començar ahir a la tarda al Casal d’Igualtat i s’estendran fins al mes de juny. Entre els continguts del curs està donar i demanar informació personal i sobre l’entorn, saludar i emprar fórmules de cortesia, moure’ns per la ciutat, anar a un bar o a comprar, parlar de la feina, del temps i de la família. Les unitats didàctiques treballaran de forma dinàmica i participativa tant les competències comunicatives orals com les escrites.

L’activitat està finançada pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i del Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Wpp