abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa aixeca 13 denúncies per diversos incompliments de la normativa anticovid durant els controls del primer cap de setmana amb nivell 3 d’alerta sanitària.

La Policia Local d'Eivissa ha aixecat 13 denúncies per diversos incompliments a les mesures de seguretat per fer front a la COVID-19 entre divendres i dissabte. Les infraccions s’han detectat durant els controls realitzats aquest primer cap de setmana amb nivell 3 d’alerta sanitària a l’illa al qual està permesa l'obertura de les terrasses.

En total els agents han interposat 6 denúncies per no fer ús de la mascareta i altres 6 per vulnerar el toc de queda -4 divendres i 2 dissabte-.

Durant les inspeccions, la Policia Local també ha denunciat a un establiment de restauració per servir al seu interior durant el dissabte. Els agents han desallotjat als clients d’una taula que estava consumint al moment del control.

Des de Policia Local han assenyalat que el mal temps ha influït en el fet que no s'hagin produït aglomeracions ni a les platges ni en altres llocs públics. Així mateix, tampoc s'ha detectat una afluència massiva a les terrasses.

Els controls de Policia Local per comprovar que es respecten les mesures anticovid continuaran durant els pròxims dies.

Wpp