Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CiclistesL’Ajuntament d’Eivissa ha destinat un total de 73.000 euros a subvencions per a els clubs esportius d’Atletisme Pitiuso i el Club Ciclista Sant Antoni amb l’objectiu de què es realitzen esdeveniments esportius al municipi durant l’any 2021.

Des de la regidoria d’Esports han explicat que les subvencions aprovades a la Junt de Govern Local es repartiran entre els dues clubs esportius, amb 33.000 euros per al Club d’Atletisme Pitiuso i 40.000 euros per al Club Ciclista de Sant Antoni. ‘Voldríam destacar que ens hem anticipat dos mesos a l’aprovació d’aquests convenis, pensant en l’objectiu d’ajudar als clubs com entitats socials que també són amb aquest reforç econòmic l’abans possible durant aquest any’, ha assenyalat la regidora d’Esports, Elena López.

El Club d’Atletisme Pitiuso destinarà 23.000 euros a l’organització del Miting d’atletisme memorial Toni Bonet, que enguany tindrà lloc a la Pista Municipal de Can Misses, el dia 5 de juny de 2021. La competició es desenvoluparà entre les 16.00 i les 21.00 hores, comprendrà diferents proves de curses, salts i llançaments i en ella hi prendran part tants atletes locals com atletes de reconegut prestigi del panorama nacional i internacional. L’activitat comptarà amb un programa de promoció on hi participaran atletes de categories escolars i un programa restringit als atletes de més nivell o d’elit.

L’altre esdeveniment previst pel Club d’Atletisme és la Cursa atlètica popular Patrimoni de la Humanitat, a la que es destinaran 10.000 euros. Es celebrarà el 4 de desembre de 2021 i constarà de dues curses destinades als atletes escolars i una cursa principal de 10 km, el recorregut de la qual posarà en valor el patrimoni històric de la nostra Ciutat i la destinació turística «Eivissa Patrimoni de la Humanitat». A la dita prova es convidarà a atletes de reconegut nivell internacional i tindrà com a un dels principals objectius atraure al major nombre d’esportistes visitants possible.

Per la seua part, el Club Ciclista de Sant Antoni destinarà 20.000 euros a la Volta Ciclista a Eivissa en BTT, que tindrà lloc entre els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 2021 i comprendrà diferents etapes al llarg de la geografia illenca. Hi prendran part tant ciclistes locals com ciclistes de reconegut prestigi del panorama nacional i internacional. La sortida de l’etapa pròleg inaugural de la «Volta» es donarà des del Port d’Eivissa el dia 30 d’octubre a les 10.00 hores i posarà en valor el patrimoni històric de la nostra ciutat, ja que tindrà com itinerari el conjunt patrimonial «La Marina-Dalt Vila-Puig des Molins» potenciant la imatge turística «Eivissa Patrimoni de la Humanitat».

L’altra activitat organitzada pel Club Ciclista Sant Antoni serà la Volta Cicloturista a Eivissa, a la que destinarà els altres 20.000 euros. L’activitat tindrà lloc entre els dies 9 i 12 d’octubre de 2021 i comprendrà diferents etapes al llarg de la geografia illenca. Hi prendran part tant ciclistes locals com ciclistes de reconegut prestigi del panorama nacional i internacional. La sortida de l’etapa inaugural de la «Volta» es donarà des del Port d’Eivissa el dia 9 de novembre a les 10.00 hores, per així posar en valor el patrimoni històric de la nostra Ciutat i la destinació turística «Eivissa Patrimoni de la Humanitat».
Des de la regidoria d'Esports, s'ha assenyalat que la tramitació de les subvencions es realitza perquè els clubs puguin continuar endavant amb l'organització d'esdeveniments esportius que contribueixen a la promoció de la ciutat d'Eivissa com a Patrimoni Mundial i, per altra banda, seguir la promoció dels diferents esports entre la ciutadania.

Wpp