Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Skate ParcL’Ajuntament d’Eivissa continua amb el pla de millora i reforma de les instal·lacions esportives de la ciutat amb quatre noves intervencions que compten amb un pressupost de 300.000 euros.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat tot un seguit de reformes a diferents instal·lacions esportives de la ciutat. Les instal·lacions que es reformaran són al skateparc de ses Figueretes, els vestuaris de la pista d’atletisme, la reforma de tres pistes de pàdel i la creació d’un rocòdrom al poliesportiu d’Es Viver. Les obres a aquestes instal·lacions comptaran amb un pressupost de 292.320, 21 euros.

Per a la regidora d’Esports, Elena López, ‘la millora continua de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat és un dels objectius que ens hem fixat durant aquesta legislatura. Volem seguir en aquesta direcció i d’aquesta manera garantir el manteniment de les instal·lacions esportives de manera progressiva donant resposta a les demandes dels usuaris i de les entitats esportives de la nostra ciutat. A més, en aquest procés també estem incloent millores d’accessibilitat i d’eficiència energètica’.

La primera obra, ja en fase d’execució, s’està duent a terme al skateparc de ses Figueretes. Aquesta instal·lació es va construir l’any 2010 i, amb el pas del temps, s’ha vist necessari executar diferents actuacions de reparació dels seus elements i la reconstrucció dels graons. Desprès d’una reunió amb els usuaris del skateparc, s’han determinat les obres de millora i s’han començat a executar aquesta mateixa setmana amb un pressupost de 17.225,16 euros. .

D’altra banda, també s’ha previst la reforma interior, amb renovació d’instal·lacions, del conjunt de vestuaris i serveis de la pista d’atletisme de Can Misses. La reforma abasta els vestuaris d’homes i de dones; el vestuari per àrbitres i jutges; els serveis públics per homes i dones i un petit magatzem de material.
Es preveu una reforma integral amb nou enrajolat i paviments, instal·lacions elèctriques i de fontaneria, aparells sanitaris nous, fusteria, pintura i també nou mobiliari. El total de la superfície on s’actuarà és de 131,65 m2 i el termini d’execució de les obres que es projecten es fixa en 3 mesos, una vegada licitades les obres. Les obres compten amb un pressupost de 106.874,29 euros.

Al complex esportiu de es Viver es preveuen dues obres, la renovació de les pistes 2,3 i 4 de pàdel i la creació d’un rocòdrom per a la pràctica d’aquest esport, dotant una àrea especifica dins del pavelló per a poder realitzar escalada indoor des del nivell més baix fins als nivells més avançats d’escalada. En aquest sentit s’instal·larà un mur artificial de 4 metres d’ample per 10 metres d’alçada on aniran fixades les preses d’escalada. Aquest projecte compta amb un pressupost de 42.350,00€. Es preveu un termini d’execució de sis setmanes una vegada s’hagi signat l’acta de replanteig i inici de les sobres.

Pel que fa a la reforma de les tres pistes de pàdel del complex esportiu de es Viver, comptaran amb un pressupost de 125.899 euros i es realitzaran d’una en una per tal de mantenir el major nombre de pistes obertes al públic. Durant el 2020 ja es va executar la reforma de dues pistes de pàdel i amb aquesta nova obra, quedaran totes actualitzades.

Wpp