Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEls fets s'ha produït a les 22.20 hores d'aquesta nit passada, quan s'ha rebut una trucada del 112 en la qual s'informa que un home, d’uns cinquanta anys, està en possible estat d'intoxicació, a l’avinguda Bartomeu de Rosselló, a l’alçada de la parada de taxis.

Es desplacen fins al lloc del succés dues patrulles de la Policia Local que troben a aquesta persona en parada cardiorespiratòria. Ràpidament dos agents inicien les maniobres de recuperació cardiopulmonar al mateix temps que els altres dos agents preparen el desfibril·lador semiautomàtic de la dotació del vehicle policial i s'informa el 061 de l'estat de l'home.

Els agents aconsegueixen reanimar a l'home i, de seguida arriba l'ambulància de suport avançat, el personal sanitari continua amb la intervenció.
A les 23.05 hores es considera que l'estat d'aquesta persona s'ha estabilitzat i té signes de consciència i és traslladat a l'Hospital de Can Misses per la dotació de Suport Vital Avançat.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa també va intervenir ahir nit, a les 20.52 hores, en una actuació d’un incendi de contenidors que s’estava produint al costat de l’Institut de sa Colomina. Es desplacen al lloc del succés dues patrulles i, mentre arriben els bombers, la Policia Local intenta controlar l'incendi amb els extintors del vehicle policial. Els Bombers d’Eivissa es fan càrrec de l'incendi i a les 21.32 es dóna per finalitzat.

L'incendi ha afectat dos contenidors de reciclatge i l’empresa de neteja Valoriza es va fer càrrec de la neteja de la zona afectada. Es desconeixen els motius de l'incendi dels contenidors.

La Policia Local d'Eivissa també ha actuat a les 8.00 hores d'aquest matí, en una intervenció d'un home que s'ha precipitat, possiblement des d'un primer pis, a una zona entre l'edifici Brisol i l'edifici Los Girasoles, a l'avinguda 8 d'Agost.

S'ha rebut avís del Servei d'Emergències 112 i s'han desplaçat fins al lloc una patrulla de la Policia Local, els Bombers d'Eivissa, i agents del Cos Nacional de Policia.
La persona precipitada ha estat traslladada a la Clínica Nostra Senyora del Roser i la Policia Judicial s'encarrega de la investigació d'aquest succés.

Wpp