Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Camí Can MurteraEl projecte evitarà inundacions al barri des Pratet i recupera l'antic camí per a la circulació de bicicletes i vianants.

L'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació el projecte d'execució del col·lector de pluvials del camí de can Murtera, que delimita la zona de ses Feixes amb l'àrea urbana de la ciutat. El projecte ha inclòs diverses millores, entre elles, la recuperació del camí de can Murtera que s'habilitarà pel trànsit de vianants i bicicletes i la recuperació dels tres portals de feixa existents a la zona.

Per a la tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Elena López, 'aquest projecte és cabdal per l'Ajuntament d'Eivissa perquè servirà per solucionar els problemes d'inundacions que pateix el barri des Pratet i l'avinguda d'Ignasi Wallis que recull, especialment en moments de pluges fortes, tota l'aigua que baixa des de l'autovia de Sant Antoni. Però a més és especialment interessant perquè recuperam un dels antics camins de la ciutat i els elements etnogràfics que conté amb l'objectiu que la ciutadania disposi d'una alternativa més sostenible de mobilitat'.

El projecte preveu iniciar el traçat del col·lector a la rodona de Joan XXIII d'avinguda de la Pau i la carretera de Sant Antoni, punt on es genera l'aportació més gran d'aigües pluvial, transcorre pel camí de Can Murtera i aboca a la zona del port, a prop de l'estació marítima de Formentera. El traçat de la canalització transcórrer per terrenys de titularitat municipal a excepció del tram d'arribada al port on el titular és l'Autoritat Portuària de Balears.

El projecte, que compta també amb el finançament del Govern de les Illes Balears i del Consell Insular d'Eivissa a través del Fons europeu de recuperació, surt a licitació amb un pressupost d'1.191.084,37 € euros. Les empreses disposen fins al 3 del març per a la presentació de les seves ofertes.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp